Wat zijn de best verkochte Playstation 5 games?

Toplijstjes

De PlayStation 5 is de nieuwste gameconsole van Sony en heeft gamers wereldwijd enthousiast gemaakt sinds de release in november 2020. Met verbeterde graphics, snellere laadtijden en een uitgebreide lijst van exclusieve games, is de PS5 al snel uitgegroeid tot een favoriet onder gamers. Hier zijn enkele van de best verkochte PlayStation 5 spellen ter wereld.

Best verkochte Playstation 5 games

  1. Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales is een vervolg op het populaire spel Spider-Man, dat in 2018 werd uitgebracht voor de PS4. Dit spel volgt de jonge Miles Morales, die de mantel van Spider-Man heeft overgenomen van Peter Parker. Het spel biedt een geweldige verhaallijn en prachtige graphics, en wordt geleverd met een aantal nieuwe moves en gadgets om de gameplay nog beter te maken. Het spel was een van de lanceringstitels voor de PS5 en heeft sindsdien enorme verkoopcijfers bereikt.

  1. Demon’s Souls

Demon’s Souls is een remake van het originele spel uit 2009 dat exclusief werd uitgebracht voor de PS3. Het spel is een actie-RPG waarbij de speler door een duistere en gevaarlijke wereld moet navigeren. De moeilijkheidsgraad van het spel is hoog, maar het beloont spelers die doorzetten met prachtige graphics en een boeiend verhaal. De remake werd uitgebracht als een lanceringstitel voor de PS5 en heeft sindsdien lof ontvangen van zowel fans als critici.

  1. Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty is een van de meest populaire gamereeksen ter wereld en de nieuwste titel, Black Ops Cold War, is uitgebracht voor zowel de PS4 als de PS5. Het spel speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en biedt zowel singleplayer- als multiplayermodi. Het spel heeft indrukwekkende graphics en een geweldige gameplay en heeft sinds de release hoge verkoopcijfers bereikt.

  1. Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla is een open wereld actie-RPG die zich afspeelt in de tijd van de Vikingen. Spelers nemen de rol aan van Eivor, een Viking die naar Engeland is gereisd om daar een nieuw leven op te bouwen. Het spel biedt prachtige graphics en een boeiende verhaallijn, en wordt geleverd met een scala aan side quests en activiteiten om de gameplay te verbeteren. Het spel is uitgebracht voor zowel de PS4 als de PS5, maar de verbeterde graphics op de PS5 hebben ervoor gezorgd dat veel gamers voor deze consoleversie hebben gekozen.

  1. NBA 2K21

NBA 2K21 is het nieuwste spel in de NBA 2K-serie en biedt een realistische basketbalervaring. Het spel heeft geweldige graphics en biedt zowel singleplayer- als multiplayermodi. Het spel bevat alle teams en spelers van de NBA en biedt verschillende speelmodi, waaronder MyCareer, waarbij spelers hun eigen basketbalspeler kunnen maken en een carrière kunnen opbouwen in de NBA. Het spel is uitgebracht voor zowel de PS4 als de PS5, maar de PS5-versie biedt een aantal verbeteringen, zoals snellere laadtijden en verbeterde graphics, wat het spel nog beter maakt.

  1. Sackboy: A Big Adventure

Sackboy: A Big Adventure is een platformspel dat zich afspeelt in de kleurrijke wereld van LittleBigPlanet. Spelers nemen de rol aan van Sackboy en moeten door verschillende levels navigeren terwijl ze vijanden ontwijken en puzzels oplossen. Het spel biedt prachtige graphics en een boeiende gameplay, en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het spel is uitgebracht als een lanceringstitel voor de PS5 en heeft sindsdien goede verkoopcijfers behaald.

  1. Returnal

Returnal is een third-person shooter en roguelike game waarin spelers de rol aannemen van Selene, een ruimteverkenner die vastzit in een mysterieuze buitenaardse wereld. Het spel biedt uitdagende gameplay en een boeiend verhaal dat zich ontvouwt terwijl de speler steeds opnieuw moet proberen om verder te komen in de wereld. Het spel is exclusief uitgebracht voor de PS5 en heeft sindsdien positieve recensies ontvangen.

  1. Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart is het nieuwste spel in de Ratchet & Clank-serie en biedt een kleurrijke en levendige wereld om te verkennen. Het spel is een platformspel waarbij spelers de rol aannemen van Ratchet en Clank en door verschillende werelden moeten navigeren terwijl ze vijanden verslaan en puzzels oplossen. Het spel biedt indrukwekkende graphics en snelle gameplay, en maakt gebruik van de snelle laadtijden van de PS5 om naadloos tussen werelden te kunnen wisselen.

Conclusie

De PlayStation 5 heeft al een indrukwekkende lijst van best verkochte spellen, en met veel verwachte titels die in de toekomst worden uitgebracht, is het duidelijk dat de console nog vele jaren een favoriet zal blijven onder gamers over de hele wereld.

Deel dit Toplijstje
Plaats een reactie