Dit zijn de leukste escaperooms in Nederland

Toplijstjes

Nederland staat bekend om zijn vele escaperooms, waar je jezelf kunt onderdompelen in avontuurlijke en uitdagende ervaringen. Of je nu een groep vrienden of familieleden meeneemt, of een teambuilding-evenement organiseert met collega’s, er is altijd een escaperoom in Nederland die aan je wensen voldoet. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van enkele van de leukste escaperooms die Nederland te bieden heeft.

Leukste escaperooms in Nederland

 1. Sherlocked – Amsterdam
  Sherlocked in Amsterdam biedt een unieke escaperoom-ervaring in een oude bankkluis. De escaperoom is gebaseerd op de film “The Italian Job” en is een uitdaging voor zowel beginners als ervaren spelers. Het team van Sherlocked heeft een aantal prijzen gewonnen voor hun geweldige producties, en de bankkluis-ervaring is een van hun beste.
 2. Prison Escape – Breda
  Prison Escape in Breda is een spannende escaperoom die je uitdaagt om te ontsnappen uit een gevangenis. De ervaring is gebaseerd op echte verhalen en gebeurtenissen uit de gevangenis van Breda. Het is een van de meest intense escaperooms die je kunt ervaren in Nederland en biedt een geweldige uitdaging voor elk team.
 3. The VR Room – Utrecht
  The VR Room in Utrecht biedt een unieke en innovatieve escaperoom-ervaring met behulp van virtual reality-technologie. De escaperoom is geschikt voor groepen tot zes personen en biedt verschillende thema’s, waaronder een horror-thema en een actiethema. Het is een geweldige manier om de wereld van virtual reality te ontdekken terwijl je geniet van een spannend en uitdagend avontuur.
 4. Escape Room Rotterdam
  Escape Room Rotterdam biedt verschillende uitdagende en thematische escaperooms, waaronder een ervaring gebaseerd op de wereldberoemde schilderijen van Van Gogh. De escaperoom biedt ook een outdoor-ervaring, waarbij je door de stad Rotterdam moet rennen om een misdrijf op te lossen. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een spannende ervaring in een stadse omgeving.
 5. The Space – Zoetermeer
  The Space in Zoetermeer biedt een futuristische escaperoom-ervaring, waarbij je in een ruimteschip terechtkomt en je een weg moet vinden naar de aarde voordat de tijd om is. De escaperoom biedt een unieke en uitdagende ervaring voor zowel beginners als ervaren spelers, en is geschikt voor groepen tot zes personen.
 6. The Great Escape – Zwolle
  The Great Escape in Zwolle biedt verschillende escaperooms die zijn ontworpen om je in een andere wereld te laten stappen. De escaperooms variëren van een middeleeuws kasteel tot een Hollywood-achtige ervaring waarbij je een bankoverval moet plegen. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een gevarieerde selectie van escaperooms.
 7. Escape Hunt – Eindhoven
  Escape Hunt in Eindhoven biedt verschillende thema’s, waaronder “Escape the Jungle” waarbij je jezelf in een jungleomgeving bevindt en moet proberen te ontsnappen voordat je wordt gevangen door een stam. De escaperoom biedt ook een historisch thema, waarbij je een geheime missie uitvoert in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. De escaperoom is geschikt voor groepen van twee tot zes personen en biedt een geweldige uitdaging voor alle leeftijden.
 8. Escape World – Amsterdam
  Escape World in Amsterdam biedt verschillende uitdagende escaperooms, waaronder een “CSI” thema en een “Kapitein Kidd” thema. De escaperoom is geschikt voor groepen van twee tot zes personen en biedt een geweldige uitdaging voor alle leeftijden. De escaperoom is zeer interactief en biedt een geweldige ervaring voor mensen die op zoek zijn naar een spannende en uitdagende activiteit.
 9. Escape Room Scheveningen
  Escape Room Scheveningen biedt verschillende escaperooms die zijn ontworpen om je in een andere wereld te laten stappen. De escaperooms variëren van een middeleeuws kasteel tot een ervaring waarbij je moet ontsnappen uit een onderzeeër. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een gevarieerde selectie van escaperooms en die willen genieten van de mooie omgeving van Scheveningen.
 10. Escaperoom030 – Utrecht
  Escaperoom030 in Utrecht biedt verschillende thema’s, waaronder een “Saw” thema en een “Indiana Jones” thema. De escaperoom is geschikt voor groepen van twee tot acht personen en biedt een geweldige uitdaging voor zowel beginners als ervaren spelers. De escaperoom is zeer interactief en biedt een geweldige ervaring voor mensen die op zoek zijn naar een spannende en uitdagende activiteit.

 

Kortom, Nederland heeft tal van geweldige escaperooms die geschikt zijn voor alle leeftijden en groepsgroottes. Of je nu op zoek bent naar een spannende en uitdagende ervaring met vrienden, familie of collega’s, er is altijd wel een escaperoom in Nederland die aan je wensen voldoet. We raden je aan om enkele van de bovengenoemde escaperooms te bezoeken en te genieten van een spannend avontuur.

Deel dit Toplijstje
Plaats een reactie