Wat zijn de populairste Nintendo Wii u games?

Toplijstjes

De Nintendo Wii U is een van de meest populaire consoles van de afgelopen jaren en heeft een grote verscheidenheid aan games. Van klassiekers als Super Mario en Zelda tot innovatieve titels als Splatoon en Pikmin, de Wii U heeft voor elk wat wils. Hieronder volgt een overzicht van enkele van de populairste games die beschikbaar zijn op de console.

Populairste Nintendo Wii U games

 1. Super Mario 3D World
  Super Mario 3D World is een van de meest geliefde games op de Wii U. Het spel biedt een traditionele Mario-gameplay met nieuwe elementen zoals het Cat Suit, waarmee spelers muren kunnen beklimmen en aanvallen kunnen uitvoeren. Het spel heeft ook een multiplayer-modus waarin maximaal vier spelers tegelijk kunnen spelen.
 2. The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
  The Legend of Zelda: The Wind Waker HD is een remake van de populaire game die oorspronkelijk op de Nintendo GameCube verscheen. Het spel heeft een nieuwere, meer gedetailleerde grafische stijl en enkele gameplay-verbeteringen. Het spel volgt het avontuur van Link terwijl hij op zoek gaat naar de legendarische Triforce.
 3. Mario Kart 8
  Mario Kart 8 is een van de beste racegames op de Wii U. Het spel biedt alle klassieke Mario Kart-personages en -voertuigen, evenals nieuwe functies zoals antizwaartekracht, waarmee spelers op muren kunnen racen en nieuwe routes kunnen ontdekken. Het spel heeft ook een multiplayer-modus die zowel online als offline kan worden gespeeld.
 4. Super Smash Bros
  Super Smash Bros voor de Wii U is de nieuwste aflevering in de populaire vechtspelserie. Het spel heeft een enorme cast van personages, waaronder Mario, Link, Samus en Pikachu, die het tegen elkaar opnemen in epische gevechten. Het spel biedt ook een multiplayer-modus waarin spelers online kunnen vechten tegen andere spelers over de hele wereld.
 5. Bayonetta 2
  Bayonetta 2 is een actievolle game met een vrouwelijke heldin genaamd Bayonetta. Het spel biedt intensieve gevechten, een uitdagende moeilijkheidsgraad en prachtige graphics. Bayonetta 2 bevat ook een bijgewerkte versie van de originele Bayonetta-game, die nu ook op de Wii U speelbaar is.
 6. Splatoon
  Splatoon is een originele game die een nieuwe draai geeft aan het traditionele schietspelgenre. In plaats van te vechten tegen andere spelers, moeten spelers proberen om hun teamkleur overal op de kaart te verspreiden. Het spel heeft een multiplayer-modus waarin spelers online kunnen strijden tegen andere spelers.
 7. Pikmin 3
  Pikmin 3 is een strategisch spel waarin spelers leiding geven aan een team van kleine plantachtige wezens genaamd Pikmin. Spelers moeten de Pikmin gebruiken om puzzels op te lossen, vijanden te verslaan en resources te verzamelen om hun missie voort te zetten. Het spel biedt ook een multiplayer-modus waarin spelers tegen elkaar kunnen spelen.
 8. Xenoblade Chronicles X
  Xenoblade Chronicles X is een open wereld RPG die zich afspeelt in een futuristische wereld waar de mensheid moet vechten voor overleving tegen gevaarlijke buitenaardse wezens. Het spel biedt een grote, open wereld om te verkennen, een uitgebreid verhaal en een diepgaand vechtsysteem. Spelers kunnen ook hun eigen personage maken en aanpassen.
 9. Yoshi’s Woolly World
  Yoshi’s Woolly World is een schattige platformgame waarin Yoshi door een wereld van wol en garen loopt. Het spel biedt een unieke grafische stijl en gameplay, waarbij spelers garen kunnen gebruiken om geheimen te ontdekken en puzzels op te lossen. Het spel heeft ook een multiplayer-modus waarin spelers samen kunnen werken om de levels te voltooien.
 10. Donkey Kong Country: Tropical Freeze
  Donkey Kong Country: Tropical Freeze is een platformgame waarin Donkey Kong en zijn vrienden moeten vechten tegen Vikingen die hun eiland hebben overgenomen. Het spel biedt prachtige graphics en muziek, uitdagende gameplay en een multiplayer-modus waarin spelers kunnen samenwerken om de levels te voltooien.

Conclusie

Al met al biedt de Nintendo Wii U een breed scala aan geweldige games voor alle soorten spelers. Of je nu van platformgames, racegames of RPG’s houdt, de Wii U heeft iets te bieden. Met zijn innovatieve controller, multiplayer-opties en geweldige games blijft de Wii U een populaire console voor gamers van alle leeftijden.

Deel dit Toplijstje
Plaats een reactie